Logo-Joralfran

Carretera mullada o seca?

No importa. Tu només pilota i gaudeix de la conducció

El *SPORTEC™ M7 RR ha estat dissenyat per oferir als veritables motociclistes un estil esportiu de conducció amb les seves motocicletes, sigui el que sigui la temperatura, el temps o la condició climàtica.

Aquest estiu vine a Joralfran

Recordeu que a Joralfran et podem assessorar sobre els teus pneumàtics i ajudar-te perque puguis circular amb tota seguretat.

Característiques principals:

  • Maniobrabilitat esportiva:

La combinació de perfils derivats de la competició en carretera amb les estructures altes en rigidesa ofereix una maniobrabilitat àgil per a una conducció esportiva en qualsevol carretera.

  • Adherència en qualsevol condició:

Els compostos 100% de sílice combinats amb una banda de rodadura especial ofereix al *SPORTEC™ M7 RR la capacitat única de mantenir un estil de conducció esportiva en condicions de fred, amb asfalt mullat i en situacions d’asfalt brut.

  • Més kilometratge:

Amb un 20% més de vida útil comparat amb el *SPORTEC™ M5 INTERACT™. El doble compost en el pneumàtic posterior permet l’ús d’un compost d’un material específic a la zona central que ofereix una alta resistència a l’abrasió i allarga el kilometratge del pneumàtic.