Logo-Joralfran

Recanvis de l’automòbil

El recanvi d’una part avariada és molt important que sigui original i amb garantia del fabricant del vehicle. Cal anar amb compte amb les ofertes sospitoses o recanvis barats. A Joralfran entenem que és  important per als nostres clients la relació qualitat preu a l’hora de fer les reparacions dels seus vehicles per això sols utilitzem recanvis originals.

Sempre estem parlant de cotxes, unes màquines en les quals un problema en la direcció, en una suspensió, en el sistema dels frens, un pneumàtic, l’airbag, o qualsevol altre component, multiplica la possibilitat d’accidents, posant en greu perill no sols la nostra seguretat, i de les persones que viatgen amb nosaltres sino la resta de persones i conductors que circulen al nostre voltant.

El mercat ens ofereix els següents tipus de recanvis.

  • Recanvis de segona mà: com molt bé diu el seu nom adquirim en un desguàs o de tercers. Actualment tenim els centres Autoritzats de Tractament (CAT) que inicialment són els encarregats de dir si el recanvi és reutilitzable o no.
  • Recanvi Falsificat: Segons la DGT, tenim mils de milions d’articles falsos com pastilles de fre, filtres, components de la direcció i suspensió. Normalment solen tenir preus molt baixos i habitualment es venen per internet.
  • Recanvi aftermarket: No tenen el segell OE. Són referències copiades per altres companyies. Són recanvis de qualitat alternativa a l’OE.
  • Recanvi de qualitat OE: Són peces fabricades amb totes les especificacions tècniques del fabricant del vehicle, amb la mateixa qualitat que els utilitzats en la fabricació i muntatge del nostre cotxe en el moment de la seva fabricació, aportant moltes vegades millores tècniques fruit de l’experiència en la fabricació i ús dels vehicles.

Recanvis del automòbil

A Joralfran sempre utilitzem recanvis originals per al seu automòbil.