Logo-Joralfran

Rodes específiques per a cotxes esportius

Els pneumàtics esportius tenen propietats especials en els materials utilitzats en la seva construcció, i unes característiques destinades bàsicament a augmentar la potència i la força d’aquests tipus de vehicles.

És imprescindible uns pneumàtics adequats per a aconseguir seguretat, eficàcia i sensacions esportives en la conducció. Les seves prestacions han d’assegurar que es transfereix correctament tot el parell motor a l’asfalt i ser capaços de suportar forces d’acceleració molt grans,frenar en la menor distància possible, control absolut sense perduda de l’estabilitat, agarri a les forces laterals en corbes de major velocitat, amb la màxima adherència en tota mena de superfícies i sobretot en sòl mullat.

Rodes específiques per a cotxes esportius

Michelin Persegueix els teus somnis.