Logo-Joralfran

Ral·li Ciutat d’Igualada 2014

Aquest pròxim dissabte 26 d’Abril es celebrarà el 16è Ral·li Ciutat d’Igualada!

La 16a Edició d’aquesta cursa Esportiva Automobilista és puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis 2014, Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt (coef. 8), Open de Catalunya i Trofeu Júnior de Ral·lisprints i Copa de Catalunya de Regularitat, amb sortida, mitja part i arribada a la Ciutat d’Igualada.

Com a novetat destacable, enguany la sortida tindrà lloc des de l’Avinguda Barcelona i la zona de reagrupament serà a l’Avinguda Catalunya. La sortida serà a les 12:00 i els participants hauran de recórrer més de 400 km per la comarca repartits en quatre seccions i un total de 92,78 km de proves especials. La finalització de l’última secció s’espera a última hora del dia, al voltant de les 23:30, a l’Avinguda Barcelona.

Des de Joralfran us invitem a participar en aquesta festa del motor a la nostra ciutat!