Logo-Joralfran

Serveis

Pneumàtics

La importància dels pneumàtics és vital. Aquest és l’únic element de contacte entre el terra i el seu vehicle, per tant és un element fonamental de seguretat.

veure servei

Mecànica

Efectuar un manteniment correcte del vehicle ens pot ajudar a prevenir futures avaries i allargar la vida del nostre vehicle, alhora que ens farà estalviar uns diners en el futur.

veure servei

Moto

Entra i mira quin pneumàtic és el més adequat per la teva moto, ja sigui circuit, carretera, off-road o urbà.

veure servei

Alineació de direcció

És molt important efectuar un correcte alineat de la direcció. Amb això ens assegurarem que els nostres pneumàtics es gasten correctament alhora que aconseguim un bon comportament del vehicle en circulació.

veure servei

Diagnosi

Fer un correcte diagnòstic de l’electrònica del vehicle ens pot ajudar a descobrir mals funcionaments del sistema, que poden derivar en avaries d’importància.

veure servei

Pre-ITV

Una bona inspecció Pre-ITV ens servirà per detectar anomalies a temps i estalviar-nos el maldecap d’haver de repetir la inspecció.

veure servei

Consells

No saps quin pneumàtic és el més adequat? Dubtes entre un model o un altre? Gràcies a la nostra àmplia experiència podem aconsellar-te perquè la teva elecció sigui la més adequada als teus requisits.

veure servei

Cursos

Periòdicament organitzem, a les nostres instal·lacions, cursos de formació relacionats amb la mecànica i els diversos esports del motor oberts a tots els públics. Contacta amb nosaltres per saber-ne més.

veure servei

Manteniments de Rentings

Som col·laboradors de Grup Soledad, empresa de renting present a tot el territori Español. Donem servei gairebé al 100% de tots els rentings.

veure servei