Logo-Joralfran

Revisió abans de viatjar

Cal revisar el vehicle abans d'iniciar un llarg viatge

Una revisió general del vehicle, seguint els consells del fabricant, és una garantia per viatjar tranquils i evitar avaries i accidents durant el nostre trajecte, revisar amb especial atenció:

Els amortidors: 
Amb els quilòmetres, l’oli de l’interior de l’amortidor i les peces que regulen el flux d’aquest oli es van degradant, això pot afectar a l’estabilitat del vehicle. És aconsellable una revisió cada 40.000 Km.

Els pneumàtics: 
És l’element clau i el punt de contacte del vehicle amb la carretera i l’asfalt. Cal revisar l’estat del dibuix per assegurar una bona adherència, que és imprescindible per conservar la capacitat de frenada i la seguretat vereficant el seu estat de desgast i la correcta pressió dels pneumàtics.

Els frens: 
Comprovar els elements del conjunt, com les pastilles, el nivell del líquid i la revisió de l’estanqueïtat del circuit.

 Els nivells de líquids i filtres 
Els altres nivells de líquids del vehicle com l’oli del motor, el del circuit de refrigeració, el de la bateria i eixugaparabrisa. Igualment és convenient revisar els filtres del vehicle.

Les llums: 
És important verificar el correcte fucionament de totes les llums: curtes, llarges, de posició, intermitents i de marxa enrerre.

Revisió abans de les vacances

Demaneu cita prèvia a Joralfran i us farem la revisió abans de sortir de viatge.