Logo-Joralfran

Michelin presenta nova línia de pneumàtics

Els nous pneumàtics Michelin són el resultat de diversos estudis realitzats sota les condicions climàtiques més inhòspites i on la neu, el gel i el fred van ser els principals factors d’anàlisis

Michelin Pilot, Alpin i Michelin Latitude Alpin, estan dissenyats per a automòbils i SUV’s d’altes prestacions. Aquests dos nous productes porten amb si l’associació entre seguretat, mobilitat i durada a nivells inèdits.

Michelin Pilot Alpin: Potència amb total seguretat,per l’hivernLes prestacions, major resguard (frena dos metres abans en carretera mullada), més control (El millor en adherència en corbes de neu i en comportament sobre carretera mullada) i més mobilitat (ja que procura major mobilitat entre neu i gel)

Michelin Latitude Alpin: Altes prestacions per al segment SUV. Especial per condicions hivernals, proporciona major seguretat (el pneumàtic frena dos metres abans sobre carretera nevada i quatre metres abans en carretera gelada) major control (és el millor en adherència en corba sobre neu i sobre carretera mullada) i major mobilitat (ja que ofereix major tracció tant en gel com a neu).

Tots ells comparteixen un dispositiu que mancomuna tres tecnologies (Tecnologia MAXI EDGE), en la concepció de les laminillas (Tecnologia STABIL GRIP) i en el compost de la goma (Tecnologia HELI COMPOUND 3G).