Logo-Joralfran

La pressió dels pneumàtics és clau per a la seguretat

Amb quina freqüència vostè comprova les pressions dels pneumàtics del seu automòbil o camió? Si vostè és com la majoria dels conductors, probablement no amb la suficient freqüència.
 
Estudis mostren que un de cada 10 vehicles tenen almenys un pneumàtic desinflat en un 20 per cent o més – prou com per representar un problema de seguretat real.
 

Comprova la pressió dels pneumàtics a Joralfran

Veniu a Joralfran, amb o sense cita prèvia a Joralfran i us revisarem els vostres pneumàtics.

 
Els pneumàtics insuficientment inflats poden afectar negativament el consum de combustible. Però les conseqüències de la baixa pressió pot ser molt més grans que només combustible extra.
 
Vehicles amb pneumàtics insuficientment inflats tenen tres vegades més probabilitats d’estar involucrats en un xoc relacionat amb problemes de pneumàtics que aquells amb els pneumàtics inflats a la pressió correcta!
 
La gent tendeix a equiparar la pèrdua de pressió dels pneumàtics amb una punxada, però hi ha altres causes també. Pot resultar d’una fugida lenta gradual a través de plançó de la vàlvula d’un pneumàtic o a través de les membranes del propi pneumàtic, així com dels canvis de temperatura.

Photo: jeff_golden