Logo-Joralfran

Michelin CrossClimate

Michelin CrossClimate: seguretat total independentment de les condicions climàtiques

El Michelin CrossClimate és el primer pneumàtic que ofereix un nivell adequat de seguretat en totes les condicions climàtiques – tant a l’estiu com a l’hivern.

El pneumàtic il·lustra l’estratègia Michelin Total Performance. La innovació fa possible el lliurament de més de rendiment en un sol pneumàtic.

El 65% dels automobilistes europeus utilitzen pneumàtics d’estiu durant tot l’any, comprometent així la seva seguretat en temps d’hivern en el cas de carreteres gelades o cobertes de neu.

Quatre de cada deu automobilistes europeus diuen que fer el canvi dels seus pneumàtics amb les estacions és un inconvenient i per tant eviten fer-ho tant com sigui possible. Alguns es neguen – o són simplement incapaços – per fer front a les molèsties o el cost d’equipar els seus cotxes amb pneumàtics d’hivern a l’hivern.

El nou Michelin CrossClimate ofereix un rendiment comparable als pneumàtics d’estiu de Michelin, especialment en frenat en sec i humit, i la tracció i la frenada similar a la dels pneumàtics d’hivern Michelin que permeten viatjar en carreteres cobertes de neu.

Nous Michelin CrossClimate

Veniu a Joralfran i descobriu el nou Michelin CrossClimate.

Els pneumàtics per a tot l’any disponibles a Europa són menys eficients que els pneumàtics d’hivern, sobretot en carreteres mullades. D’acord amb el sistema d’etiquetatge de pneumàtics d’Europa, estan classificats entre “C” i “E” en la frenada sobre mullat. A més, no són prou eficients per oferir un estalvi de combustible com els pneumàtics d’estiu.

Michelin és el primer fabricant de pneumàtics a tenir tecnologies combinades de pneumàtics d’estiu i d’hivern en el mateix producte, fet que augmenta la seguretat, senzillesa d’ús i l’estalvi. El Michelin CrossClimate és el primer pneumàtic d’estiu certificat per al seu ús a l’hivern. Això vol dir que ofereix els avantatges d’un pneumàtic d’estiu en termes de frenada en sec o mullat, l’eficiència energètica, el quilometratge total, i tots els avantatges d’un pneumàtic d’hivern pel que fa a la tracció i la frenada en carreteres cobertes de gel o neu.

Michelin CrossClimate es beneficia de la innovadora combinació de tres tipus de tecnologia avançada per a 3 peces de pneumàtics interrelacionats: el disseny, l’estructura, els materials, i especialment els compostos de goma, el disseny dels components de la banda de rodament, i les noves característiques d’auto-bloqueig de la banda de rodament.