Logo-Joralfran

5 consells per tenir el cotxe a punt aquesta primavera

Aquí teniu 5 consells que faràn que la neteja del seu cotxe aquesta primavera sigui més fàcil!

1. Traieu els pneumàtics d’hivern.

Per preservar millor els seus pneumàtics d’hivern per a la temporada de fred, cal tenir al cap aquest consell a llista de tasques. Els pneumàtics d’hivern estan fabricats amb un compost de goma especial, que crea tracció quan les carreteres estan gelades. A l’estiu, aquests compostos poden danyar-se amb la calor i la humitat. De fet, deixar els pneumàtics d’hivern durant l’estiu pot causar danys irreparables que poden afectar la seguretat del vehicle.

2. Rentar i encerar l’exterior.

És un bon moment per treure la sal de la carretera, el fang, la pols i la brutícia del seu vehicle amb un bon rentat. Podeu portar-lo al seu servei de rentatge preferit o escollir un dia assolellat per rentar-lo vostè mateix. Això pot requerir una mica més de temps, però val la pena l’esforç. És recomanable acabar el rentat amb una cera per cotxe. Aquest pas és molt important, ja que segella la pintura, afegeix una capa brillant, i repel·leix l’aigua eliminant les taques tant molestes. Per molt temptador que sigui, no deixi que la primera pluja renti el cotxe per a vostè!

3. Tot està en el detalls.

Com amb l’exterior, l’interior ha patit condicions igualment dures; les estoretes estan plenes de sal, seients i catifes cobertes de taques i brutícia, mentre que el seu quadre de comandament s’oculta en una capa de pols. Assegureu-vos s’aspiren totes les estores i després que es rentin amb mànega amb aigua a pressió per eliminar realment tota la brutícia.

4. Netegeu el maleter.
El maleter tendeix a actuar com una instal·lació d’emmagatzematge de tot. Cal netejar-ho tot i trobar un altre espai d’emmagatzematge, ja que no només alliberarà espai per guardar coses que necessita a l’estiu, sinò que també alleugerira la càrrega i millorara el consum de combustible del seu vehicle.

5. Porteu el seu cotxe a una bona revisió.
La primavera és un bon moment per fer una ràpida inspecció i manteniment general del seu vehicle. Proveu a veure si els seus fars davanters i llums posteriors es troben en bon estat de funcionament, els eixugaparabrises, i el més important: assegurar-se que totes les parts mecàniques segueixen funcionanant correctament.

Revisió de primavera a Joralfan

Demaneu cita prèvia a Joralfran per fer una bona revisió.