Logo-Joralfran

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Raons per triar aquest pneumàtic

Goodyear recomanat pels experts

La tecnologia Weather Reactivi de Goodyear ajuda als pneumàtics Vector 4Seasons a adaptar-se als canvis d’estacions. El disseny únic SmartTRED inclou zones específiques de la banda de rodadura que s’ajusten a les condicions de la carretera.

Respectuós amb el medi ambient

Recorri majors distàncies amb menys combustible i un pneumàtic que roda amb major facilitat. Vector 4Seasons també permet recórrer més quilòmetres gràcies al compost adequat per a totes les estacions i un contorn més pla que distribueix la pressió de manera uniforme.

Tracció per a totes les condicions de la calçada.

Amb làmines reticulars 3D d’alta densitat, Vector 4Seasons ofereix una excel·lent tracció amb gel i neu. El pneumàtic està certificat amb el símbol de floc de neu, que significa que compleix les normes oficials de pneumàtics exclusius d’hivern.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Goodyear recomanat pels experts.