Logo-Joralfran

Michelin Anekee Adventure

Michelin presenta nou Anekee Adventure, una goma d’ús dual desenvolupada al costat de BMW Motorrad per a afrontar tota mena de trajectes i viatges de llarg recorregut amb les màximes garanties de qualitat

Té la distinció de ser el pneumàtic homologat per a la venerada BMW R 1250 GS. Els fabricants alemany i francès han col·laborat estretament per a donar forma a un producte que encaixa a la perfecció en la completa gamma trail de Michelin.

Una goma que està dissenyada per a un 80% d’ús en carretera i un 20% per a ús off-road

Gràcies a dues tecnologies patentades pel fabricant francès, Michelín Dual Compound 2CT y Michelin Dual Compound 2CT + que, sumades al nou disseny de la banda de rodatge, amb un dibuix més obert, proporcionen la tracció necessària quan se circula per pistes i senders sense asfaltar.

Michelin Anekke Adventure

Michelin Persegueix els teus somnis.